1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Romige fruitpannenkoeken

Romige fruitpannenkoeken

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten 4 personen


1 pak eierpannenkoekmix (400 g)
? 2 zakjes vanillesuiker
? 50 g boter of margarine
? 2 appels
? 250 g aardbeien
? 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g)
? 1 doosje MonChou zacht en luchtig (200 g)
? 50 g rozijnen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot glad beslag mixen. In koekenpan klontje boter verhitten en pannenkoeken bakken. Intussen appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Ananasstukjes laten uitlekken en 3 eetlepels sap opvangen. MonChou in blokjes snijden. Fruit, MonChou, ananassap en rozijnen mengen. Pannenkoeken serveren met fruitmengsel. Lekker met suiker of stroop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top