1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gebakken visjes in de zee

Gebakken visjes in de zee

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten 4 personen


2 courgettes
? 1 pak aardappelpuree a la minute (180 g)
? 2 eetlepels zonnebloemolie
? zout en peper
? 2 schaaltjes gebakken visfiguurtjes (a ca. 235 g)
? tomatenketchup



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 180 ?C of gasovenstand 3. Courgettes wassen en in dunne reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en courgettereepjes ca. 3 minuten bakken. Bestrooien met zout en peper. Visfiguurtjes in ca. 6 minuten verwarmen in de oven. Puree over de helft van vier borden verdelen en met vork 'golven' maken. Visfiguurtjes in de 'zee' leggen. Courgettereepjes als 'zeewier' over borden verdelen. Serveren met tomatenketchup.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top