1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. gebraden wildzwijn

gebraden wildzwijn

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten


1kg vlees van wildzwijn
peper/zout
50 g boter
1/8 l rode wijn
2 uien
aalbessenjam
35 g boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel het vlees goed af onder de kraan droog het en wrijf het inmet zout en peper
braad het in de botter en voeg in gedeeltes de rode wijn en wat heet water toe
laat het oneveer 1 uur gaar worden
stoof de laatste 10 minuten de grofgesneden uien mee en voeg nog wat heet water toe bind het vocht met bloem en zeef het als dit nodig mocht zijn
laat de aalbessenjam even meekoken en maak het geheel op smaak met peper en zout



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top