1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. gebraden konijn

gebraden konijn

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten


1konijn
3el boter
zout/peper
1ui
1dl droge wiite wijn
1blike tomaatenpuree



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel het konijn in stukken en wrijf ze in met peper en zout
verhit de boter en braad de stukken konijn snel bruin
doe er dan de gehakte ui bij en laat deze even meefruiten
voeg als het ui zacht is de wijn tomatenpureetoe en laat alles in ca.45 min gaar smoren
het konijn is gaar als het vlees zicht gemakkelijk van de botten loslaat



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top