1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. kastanjepuree

kastanjepuree

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-10-2003

Ingrediënten


2 dl bouiilon
100 gr boter


Verder heb je nodig


Schil de kastanjes was ze breng de melk aan de kook voeg de kastanjes er aan toe en breng het geheel opnieuw aan de kook
houd het geheel een kwartier op een zacht vuur aan de kook voeg de boter toe en stamp vervolgens de kastanjes fijn
klop de puree nog even door en maak hem vervolgens af met nootmuskaat zout en peper

maar dan koken maar 15 min
wrijf de gare kastanjes door een zeef en maak er met de boter een mooie gladde pure van die u op smaakt maakt met zout en peper


Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top