1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. aardappelpuree

aardappelpuree

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2003

Ingrediënten


1kg aardappels
5 dl melk
50 gram boter
nootmuskaat en peper zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappelenen was ze breng de melk aan de kook voeg de aardappels er aan toe en breng het geheel opnieuw aan de kook
houd het geheel een kwartier op een zacht vuur aan de kook voeg de boeter toe en stamp vervolgens de aardappels fijn
klop de puree nog even door en maak hem vervolgens af met nootmuskaat zout en peper



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top