1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. appelmoes

appelmoes

Door: catweezel

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 22-10-2003

Ingrediënten


Ingredienten
1kg zachtzure appels
suiker
kaneel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de appels, snijd hen in 4en en verwijder de klokhuizen
was de appelpartjes leg ze in de pan met het aanhangende water en laat ze op een zachtvuurtje smelten
roer er de 100 gr suiker door en kook de appels verder tot moes
indien u de voorkeur geeft aan heel fijne appelmoes dient u het zoor een zeef te halen
laat de appelmoes afkoelen en strooi er voor het serveren kaneel over



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top