1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Bier-mosterdbrood

Bier-mosterdbrood

Door: brood_machine

  • Internationaal, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 22-10-2003

Ingrediënten


Brood van 500 gr.: 1,75 dl. verschaald bier
2 eetl. melkpoeder, 1 eetl. olie, 1 eetl. suiker, 2 eetl. Dyonmosterd, 1/2 theel. gedroogde tijm, 1 theel. zout, 240 gr. broodbloem, 1 1/2 thel. gist.


Verder heb je nodig


Broodmachine


Het is lekker met vlees, zowel bij een hoofdgerecht als voor sandwiches.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles klaar zetten.

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de door de fabrikant van uw machine aanbevolen volgorde in de broodvorm.
Stel in op witbrood, medium korst.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brood_machine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top