1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Lasagna
  6. lasagna

lasagna

Door: dekkervliet

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-10-2003

Ingrediënten 4 personen


- lasagnabladen (zoveel als nodig)
- bolognesesaus (zie recept)
- bechemelsaus
- geraspte parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Ovenschaal


De echte lasagna!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Lasagnabladen eventueel koken en parmezaanse kaas raspen

Bereidingswijze

Een dun laagje bolognesesaus over de bodem van de Ovenschaal uitsmeren. Daar bovenop een laag lasagnabladen. Vervolgens weer een laagje bolognesesaus, dan een laagje bechemelsaus en een parmezaanse kaas. Dit herhalen tot de ovenschaal bijna gevuld is. Als laatste een laag (lasagnabladen moeten goed bedekt zijn) bolognesesaus. In de oven ongeveer een half uurtje afbakken.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dekkervliet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top