Pompoenstoofpot

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.

Vegetarische stoofpot met pompoen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
* 2 eetlepels olijfolie
* 1 pakje vegehakt
* 1 grote ui
* 4 tenen knoflook
* 1 theelepel chilipoeder
* 1 theelepel cayennepeper
* 1 eetlepel donkere suiker
* 2 theelepels kaneel of 1 stokje kaneel
* 2 theelepels nootmuskaat
* 200 ml. groentenbouillion
* 200 gr. pompoen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

* 1 wok

Voorbereiding

De pompoen in blokjes snijden, de ui en de knoflook fijnsnijden en de knoflook al dan niet persen.

Bereidingswijze

De ui en knoflook even in de olijfolie bakken. Daarna het vegehakt toevoegen en alle kruiden. Even roerbakken en daarna de pompoenstukjes toevoegen en de bouillion. Met deksel ongeveer 15 minuten gaarstoven > tot wanneer het water opgelost is.

Serveertip

Met arboriorijst en een frisse komkommersalade.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

patchouli avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten