1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Pompoenstoofpot

Pompoenstoofpot

Door: patchouli

  • , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-10-2003

Ingrediënten 2 personen


* 2 eetlepels olijfolie
* 1 pakje vegehakt
* 1 grote ui
* 4 tenen knoflook
* 1 theelepel chilipoeder
* 1 theelepel cayennepeper
* 1 eetlepel donkere suiker
* 2 theelepels kaneel of 1 stokje kaneel
* 2 theelepels nootmuskaat
* 200 ml. groentenbouillion
* 200 gr. pompoen


Verder heb je nodig


* 1 wok


Vegetarische stoofpot met pompoen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De pompoen in blokjes snijden, de ui en de knoflook fijnsnijden en de knoflook al dan niet persen.

Bereidingswijze

De ui en knoflook even in de olijfolie bakken. Daarna het vegehakt toevoegen en alle kruiden. Even roerbakken en daarna de pompoenstukjes toevoegen en de bouillion. Met deksel ongeveer 15 minuten gaarstoven > tot wanneer het water opgelost is.

Serveertip

Met arboriorijst en een frisse komkommersalade.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patchouli
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top