1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Kipsalade a la Montignac

Kipsalade a la Montignac

  • Montignac, Salade
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-10-2003

Ingrediënten 4 personen


1 kleine krop ijsbergsla, 4 stengels bleekselderij, 4 kipfilets, 4 hardgekookte eieren, 10 groene en 10 zwarte olijven zonder pit, paprikapoeder, zout, peper, mayonaise (zelfgemaakt), olijfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smoor de kipfilet op zeer laag vuur in de olie, breng op smaak met zout en peper.
Af laten koelen en in stukken van een halve cm dik snijden.

Bereidingswijze

Xnijd de sla en bleekselderij in hele dunne reepjes, snijd de eieren in schijfjes en beleg ze met paprikapoeder.
Maak de borden op met de sla, kip, selderij, eieren en olijven.

Serveertip

Serveren met mayonaise of vinaigrette.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harmony


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harmony
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top