Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Meatloaf

Meatloaf

Door: luckyjo

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-10-2003

Ingrediënten 4 personen


500 gram rundergehakt
- 1 bolletje mozzarella
- 2 tenen knoflook
- 2 sjalotjes
- cayennepeper
- 4 eetlepels tomatenketchup
- zout
- 2 eieren
- 4 eetlepels paneermeel
- 100 gram paneermeel









Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het gehakt los met een vork. Snijd de mozzarella klein. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn en meng deze ingredienten door het gehakt. Kruid het met cayennepeper, tomatenketchup en wat zout. Klop de eieren los en meng ze samen met het paneermeel door het gehaktmengsel. Vul een ingevette tulband of een cakevorm met het gehaktmengsel en druk het goed aan. Dek het gehakt af met het ontbijtspek. Bak het meatloaf gedurende 45 minuten in een op 225?Cvoorverwarmde oven. Dek het de eerste 20 minuten af met folie, zodat het niet te donker kan worden.

Serveertip

Lekker met een mosterdsaus!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top