zuurkoolstamppot met kaas en ananas

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-10-2003

lekker winters met een vleugje zomer... (zonder vlees, dus ook voor vegetariers)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
zuurkool
aardappelen
ca. 500 gr jong belegen kaas in blokjes
1 blik ananas in blokjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 180 graden. vet de ovenschaal in.

Bereidingswijze

bereid de zuurkoolstamp op de normale manier. (aardappels en zuurkool koken, afgieten, stampen met een scheutje melk of een klontje boter) Wanneer de stamp gereed is, meng dan door de stamp de blokjes kaas en ananas. doe het geheel in de ingevette ovenschaal en zet het nog ca. 20 minuten in de oven. En dan... smullen!!!

Serveertip

Niets meer aan doen, is namelijk erg machtig.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten