1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Lamsstoofpot

Lamsstoofpot

Door: nataschapaul

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 19-10-2003

Ingrediënten 5 personen


Ongeveer 2kg lamsschenkel of lamsnek,zout,peper,echte boter,bloem,1,5dl droge witte wijn,laulierblad,8tot12 kleine uitjes, 8tot12 kleine champignons,4tot6 worteltjes in plakken 3eetlepels room,peterselie,bieslook, kervel, basilicum,tijm fijngehakt totdat je een eetlepel in totaal hebt van al de kruiden samen,rode paprika fijngesneden.



Lekker bij de couscoussalade!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in stukjes snijden en besrooien met bloem.

Bereidingswijze

Het vlees aanbraden en dan alles behalve de kruiden en de room erbij doen en laten stoven,als het bijna een uur gestoofd heeft doe je er de room en de kruiden erbij en dan nog heel even laten stoven.

Serveertip

Een salade en een turks brood smaakt er prima bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nataschapaul
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top