Biefstukreepjes met rijst

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

heerlijk gemarineerde steakreepjes.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
100 ml Worcestershire saus, 2 el mosterd
500 g sirloin steak, 105 g langkorrelige witte rijst, 375 ml water, 1 el olijfolie, 1 zoete ui, 2 teentjes knoflook, 1 tl peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom, pan, koekenpan, mes, spatel

Voorbereiding

Snijd de steak in dunne reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook.

Bereidingswijze

Meng de Worcestershire saus met de mosterd. Marineer hierin de steakreepjes afgedekt, minimaal 30 min., in de koelkast.
Breng de rijst aan de kook, temper de hittebron, dek af en laat 20 min. zachtjes koken.
Verhit olijfolie en fruit de ui en de knoflook. Breng op smaak met peper. Voeg de steakreepjes toe en bak 5 tot 7 min. aan elke kant.

Serveertip

Verdeel de rijst over de borden en schep de steakreepjes erop. Serveer er een frisse salade bij.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Doorsturen

Home Recepten