1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Eieren op een Italiaansche salade

Eieren op een Italiaansche salade

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-10-2003

Ingrediënten


Zie bereidingswijze



Een recept uit 1939.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Op een schotel legt men in het midden hoogop een Italiaansche salade. Men strijkt de oppervlakte glad en bedekt de massa met mayonnaise. Hierop plaatst men in de lengte een rij van halve hard gekookte eieren (het wit naar boven gekeerd). Deze eieren worden gegarneerd met schijfjes augurk en met mayonaise bespoten. Inplaats van augurken kan men plakjes truffel en kapperetjes gebruiken. De schotel wordt gegarneerd met uitgetande schijfjes citroen, plakjes tomaat en peterselie. ( Men rekent 2 halve eieren per persoon).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omas_keukentje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omas_keukentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top