1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Geroosterde vis met haricot verts

Geroosterde vis met haricot verts

Door: vis-en-zo

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-10-2003

Ingrediënten 2 personen


Fituurolie, 200 gr haricot verts, 2 stukken kabeljauwfilet, 150 gr trostomaten, 2 el olijfolie, 1 1/2 el balsamicoazijn, 1 teentje knoflook(geperst), zout, peper ± 400 gr vlaamse frites en sap van 1/2 citroen.


Verder heb je nodig


Bakplaat, bekleed met aluminiumfolie.


Supersimpel en toch met iets extra's, dankzij de knoflook en balsamicoazijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175°C. Verwarm de frituurolie. Kook de haricot verts in ruim kokend water met wat zout in ± 4 minuten zachtjes beetgaar. Laat de haricot verts uitlekken en leg ze met de vis en tomaatjes (aan de tros) op het aluminiumfolie. Besprenkel de vis en groenten met de olijfolie, azijn en knoflook en bestrooi ze met wat zout en peper.

Bereidingswijze

Bak de vis en groenten in 8-10 minuten in het midden van de oven gaar. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vis en groenten over 2 borden en bedruppel met het citroensap.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vis-en-zo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top