Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Bevroren Jack-o-Lanterns

Bevroren Jack-o-Lanterns

Door: simplyblond

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-10-2003

Ingrediënten


Sinaasapple, chocolade-ijs, kaneelstok


Verder heb je nodig


Vriezer


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een lekker toetje. Neem een sinaasappel en snij daar een ruime kap van af. Hol de sinaasappel en de kap uit. Snij uit de schil een paar figuren, net als bij een lampion. Vul de schil met chocolade-ijs. Maak in de kap een gat. Doe de kap weer op de sinasappel en steek een kaneelstok door de kap. Zet deze voor een uur of drie terug in de vriezer. Als u de schil heel houdt en de sinasappel vult met fruit en een beetje ijs er bovenop, dan heeft u een heerlijke variant op dit toetje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simplyblond
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top