1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Kai Ton Mifang

Kai Ton Mifang

  • Chinees, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2003

Ingrediënten 2 personen


1 ei, 150 gr. kipfilet, peper, 2 tl. gemberpoeder, 1 kl. prei (ca. 150gr)1 kl. winterwortel (ca. 150g)1 pakje kippesoep, 25 gr. tauge, 25 gr. mihoen, 2 el. gefruite uitjes.


Verder heb je nodig


Pan


Kip maaltijdsoep met tauge en mihoen
eenpansgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ei in 8 min. hardkoken. Intussen kip in reepjes snijden. Bestrooien met peper en gemberpoeder. Van prei lelijk blad en worteltjes verwijderen. Dan in ringen snijden. In zeef wassen. Wortel schrappen en wassen. In reepjes snijden. In pan soeppoeder met 7 1/2dl water al roerende aan de kook brengen. Toevoegen: kip, prei en wortel. Met deksel op pan ca. 10 min. zachtjes laten koken. Intussen in zeef tauge wassen en laten uitlekken. Ei laten schrikken en pellen. In stukjes snijden. Mihoen aan soep toevoegen. In ca. 4 min. tegen de kook aan gaar laten worden. Toevoegen: ei, tauge en gefruite uitjes. Op smaak brengen met zout en peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top