1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Chutney
  5. Lal Mireh Aur Moong Phali Chutney

Lal Mireh Aur Moong Phali Chutney

  • Indiaas,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-10-2003

Ingrediënten


1 grote rode paprika, 3 -4 hele lomboks. 50gr. ongezouten pinda's. 1 cm. gemberwortel in plakjes. sap van 3 citroenen. zout



Sambal chutney

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Weinig

Bereidingswijze

Halveer en ontpit de paprika. Pureer in een blender de lombok, pinda's en gember en doe zonodig een paar lepels citroensap erbij. Giet in een kom, voeg zout toe en de rest van het citroensap. Roer goed door en dien op.

Serveertip

U kunt deze chutney invriezen in kleine bakjes. In afgesloten fles twee maanden gekoeld bewaren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top