1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Chutney
  5. Nau-Rattan Chutney

Nau-Rattan Chutney

  • Indiaas,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-10-2003

Ingrediënten


1 banaan in plakjes. 1 fijngehakte appel. 1 grote mango geschild, in plakjes. 3 fijngehakte ananasringen. 200-225gr. fijngemaakte perziken. 100gr. schijfjes dadel ontpit. 50 gr. fijngehakte gemberwortel. 50 gr. rozijnen. 175-200gr. bruine suiker. 2-3 lomboks. 1,75 dl. moutazijn. 1 tl. zout. 1/2 tl. komijnzaad. 1/2 tl. korianderzaad. 1/2 tl. uienzaad. 1/2 tl. anijs. 50 gr. fijngehakte amandelen.



Negen Juwelen Chutney

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

20 minuten

Bereidingswijze

Doe vruchten dadels, gember, peper, suiker, rozijnen en azijn met zout in een sauspan en laat 15 - 20 minuten zachtjes koken.
Voeg fijngemalen drooggeroosterde komijn, koriander, uienzaad, anijs en amandelen toe, roer goed en kook 5 -6 minuten. Laat afkoelen en maak in. De Chutney moet dik en kleverig zijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rdouwes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top