1. Home
  2. Recepten
  3. Hazelnootdipsaus

Hazelnootdipsaus

  •  , Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-10-2003

Ingrediënten


10 gram (verse) hazelnoten (gepeld)
50 ml balsamico-azijn
1 klein teentje knoflook
2 theelepels perensap
150 gram mayonaise
nootmuskaat
zeezout
zwarte peper



Deze dipsaus past goed bij geblancheerde bloemkool- of broccoliroosjes, maar gedipt door een stuk brood smaakt ie ook prima. Legio mogelijkheden, gewoon proberen!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De hazelnoten zonder vet even in de koekenpan roosteren. Op een theedoek leggen en de velletjes eraf wrijven. De noten grof hakken. Met de overige ingredienten pureren en op smaak brengen met nootmuskaat, zeezout en peper.Tip:In plaats van de noten grof te hakken en vervolgens alles te pureren is het handiger om de hazelnoten te malen en de ingredienten dooreen te roeren. Zeker zo lekker!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top