1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Marsepein

Marsepein

  • Internationaal, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-10-2003

Ingrediënten 2 personen


250 gram amandelen,
400 gram poedersuiker


Verder heb je nodig


Zeef


Lekkere marsepein

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak 250 gram amandelen zo fijn mogelijk.
Zeef 400 gram poedersuiker.

Bereidingswijze

Kneed de amandelen, poedersuiker en 3 of 4 eetlepels rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats.
Maak er figuurtjes van.

Serveertip

U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manueel37


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manueel37
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top