1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Marsepein

Marsepein

Door: manueel37

  • Internationaal, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-10-2003

Ingrediënten 2 personen


250 gram amandelen,
400 gram poedersuiker


Verder heb je nodig


Zeef


Lekkere marsepein

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak 250 gram amandelen zo fijn mogelijk.
Zeef 400 gram poedersuiker.

Bereidingswijze

Kneed de amandelen, poedersuiker en 3 of 4 eetlepels rozenwater tot een soepel deeg.
Leg het 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats.
Maak er figuurtjes van.

Serveertip

U kunt de marsepein eventueel met voedingskleurstof een kleurtje geven.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manueel37
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top