Indonesische bal gehakt

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. gehakt 1 losgeklopt ei 1 fijngewreven beschuit of paneermeel peper en zout 1 eetl. fijngehakt gemberwortel (of 1 theel. gemberpoeder) eventueel 1 uitgeperst knoflookteentje 1 theel. ketoembar en 1 theel. komijn (Djinten). boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

pan

Voorbereiding

alles klaar zetten

Bereidingswijze

meng alle ingredienten door elkaar en vorm hier 4 ballen van.
Verhit de boter in de pan en bak de ballen rondom bruin en gaar in ca. 20 min.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ge_hakt_recepten avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten