Ontbijtkoek zonder suiker

  • Banket
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-10-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 15 personen
500 g roggemeel
15 g speculaaskruiden
300 ml stroop, suikervrije
15 g bakpoeder
2 dl melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voor de suikervrije stroop kunt u appel-, peren- of dadelstroop nemen.
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een vork zodat het een glad beslag wordt.
Vul een licht ingevet cakeblik met het beslag en zet dit 5 kwartier in de oven.
Als de ontbijtkoek is afgekoeld, deze uit het cakeblik halen.
Goed afgedekt bewaren om uitdrogen te voorkomen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten