1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Draculataart

Draculataart

Door: rioxiann

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2003

Ingrediënten


Caramelsaus
Chocoladecake
Vanille ijs
Kopje chocolade schilfers
Een pot kersen



Ontdek meer:

Voorbereiding

Smeer met een rubber spatel de caramelsaus over de chocoladecake. Daarna zet je hem in de ijskast om het hard te laten worden.

Bereidingswijze

Haal de cake weer uit de ijskast. Smeer de helft van het ijs met schilfers over de cake en snijd hem doormidden.Stop de kersenvulling in het midden. Niet aan de zijkanten! Smeer de rest van het ijs aan de zijkanten! Probeer de kersen niet er doorheen te laten lekken. Strijk de bovenkant glad met de spatel.

Serveertip

Tien minuten in de vriezer zodat je het lekker in stevige plakken kan snijden. Klaar is je griezelrecept!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top