Dit recept is eenvoudig maar erg lekker! Geschikt voor bij stolkbrood, buffetten, picknick, soep enz.
Haal de boter uit de koelkast.
Was de kruiden en maak ze heel goed droog.
Pers het knoflookteentje in de knoflookpers of hak hem heel fijn.
Hak de kruiden heel fijn.
Meng knoflook en kruiden en iets zout door de boter, het liefst met de hand. Als je een blender of keukenmachine gebruikt, verliest de boter zijn 'zelfgemaakte' uiterlijk en dit is juist de charme.
Proef het resultaat en voeg evt. extra zout toe. Natuurlijk kun je nog andere kruiden toevoegen, maar ik vind dit het lekkerst.
Dien de boter op in mooie potjes.
Bewaar afgesloten in de koelkast.(max.1 week)
Tip: ZOrg ervoor dat je deze kruiden in de tuin of in een potje hebt, dan heb je ze altijd vers!
madamemikmak 04-10-2003
IK NEEM HET MEE, LIJKT ME WEL LEKKER.
BEDANKT.