cranberrysap

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-10-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram cranberries verwarmen met 0,5 liter water en een kruidnagel 10 minuten zachtjes laten koken. De brij daarna in een vruchtenpers of sapcentrifuge bewerken of door een zeef of doek uitpersen. Het sap nog ongeveer 4 minuten laten koken, (zonder toevoeging van suiker) en zo warm mogelijk in flessen gieten. Het ongesuikerde sap kan onbeperkte tijd worden bewaard, wanneer de flessen luchtdicht zijn afgesloten. Vgebruik kan suiker naar smaak aan het sap worden toegevoegd en kan het eventueel worden verdund.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vruchtenpers

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten