Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Ierse keuken
  4. Scrambled eggs and fried kidneys

Scrambled eggs and fried kidneys

Door: marcdepester

  • Iers, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2003

Ingrediënten 4 personen


-8 eieren
-4 lamsniertjes
-4 el slagroom
-4 el boter
-4 sneden witbrood zonder korst
-zout en peper



Lekkere roereieren met gebakken lamsniertjes! Een delicatesse voor de liefhebbers onder ons !

Ontdek meer:

Voorbereiding

-snij de niertjes in de helft en verwijder het vlies, alsook het witte centrale gedeelte

Bereidingswijze

-doe 1 lepel boter in de pan en braad de niertjes rondom tot ze mooi blond van kleur zijn
-strooi er peper en zout over en leg een klontje boter op elk niertje en hou ze warm
-wrijf de koekepan met keukenpapier schoon
-snij het brood in dobbelsteentjes en bak ze in wat boter bruin en hou ze ook warm
-doe nu de rest van de boter in de pan en giet de losgeklopte eieren erbij en maak al roerend er roereieren van

Serveertip

-verdeel het roerei over 4 bordjes
-leg op elk bord 2 halve lamsniertjes
-garneer met de croutons en serveer warm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top