1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Fusilli
  6. Fusilli met gorgonzolasaus.

Fusilli met gorgonzolasaus.

Door: happy2day

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-09-2003

Ingrediënten 4 personen


300-400 gram fusilli,
Zout, peper,
? Dl volle melk,
100-150 gram verkruimelde gorgonzola,
30 gram boter,
1 dl slagroom,
Nootmuskaat,
2-3 eetlepels fijngesneden peterselie,
4-6 eetlepels vers geraspte parmezaanse kaas.



Zelf kaassaus maken is helemaal niet moeilijk, dat bewijst dit recept. De pastaspiraaltjes vormen de perfecte begeleider.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de fusilli beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de melk met de gorgonzola, boter en de slagroom 4-6 minuten in een steelpan tot de gorgonzola is gesmolten en de saus een goede dikte heeft. Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en peterselie. Meng de saus door de uitgelekte pasta en strooi de parmezaanse kaas erover.

Bereidingstijd ca 20 minuten.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top