1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Nasi Rames

Nasi Rames

Door: ghislaine000

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-09-2003

Ingrediënten


Nasi goreng, 8 stokjes sate babi, 4 a 8 eetl. sambal goreng boontjes, 4 eetl. sambal goreng tauge, 4 a 8 eetl atjar tjampoer, 4 eetl. seroendeng, 4 eetl. bawang goreng (gebakken uitjes), 4 spiegeleieren.


Verder heb je nodig


Kookpot en een braadpan of oven voor voor de bereiding van de sate's.


Gebakken rijst met diverse bijgerechten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereidt de nasi goreng, de sate's, en een pindasaus.Bak de spiegeleieren.

Bereidingswijze

Schep de nasi goreng in het midden van 4 grote voorverwarmde borden. Leg de sates ernaast. Schenk er eventueel 1 of meer eetlepels pinda- of ketjapsaus over.
Schep daarna alle overige aangegeven ingredienten rond de nasi goreng. Leg de spiegeleieren er bovenop.

Serveertip

Tip: u kunt de nasi goreng eventueel vervangen door drooggekookte rijst.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top