Pastasalade met kaas en mandarijntjes

  • Internationaal, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-09-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gr. gekleurde kleine pasta

1 blikje mandarijntjes op mandarijnensap (Del Monte, 298 gr.)

100 gr. jonge kaas

100 gr. blauwe kaas

100 gr. feta

4 el. olijfolie

1 el. witte wijnazijn

1 tl. grove mosterd

2 el. sap van de mandarijntjes

peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de pasta gaar in veel water en giet ze af. Laat goed afkoelen. Giet de mandarijntjes af en bewaar het sap voor de saus. Snij de kazen in blokjes van ongeveer dezelfde grootte.

Bereidingswijze

Maak van olie, azijn, mosterd en sap een sausje. Voeg naar smaak peper en zout toe. Meng de saus met de kazen en de pasta. Voeg als laatste mandarijntjes toe, voorzichtig omscheppen om ze zoveel mogelijk heel te houden. Dien gekoeld op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten