Kip met ketjapsaus

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-09-2003

niet heet en eenvoudig te maken!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kleine kip van ca. 800 gr

6 eetlepels olie

2 eetlepels azijn

3 eetlepels gesnipperde uien

1 theelepel peper

1/2 theelepel nootmuskaat

3 kruidnagelen

2 eetlepels ketjap
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de kip in 4 stukken en wrijf haar in met peper en nootmuskaat. Bak haar in de olie goudbruin. Bak de laatste minuten ook de uien mee tot die goudbruin zijn.

Bereidingswijze

Voeg er dan een scheut water aan toe en maak de jus af met de ketjap en de azijn. Stoof ook de kruidnagelen mee.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten