Pilav

  • Balkan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kipfilet, 1 rode paprika, 1 groene paprika, blik perzikken op siroop (425 gr), 1 ui, 1 groot blik tomatenpuree, ketjap (zoete)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kip in blokjes snijden en aanbakken.
Rode en groene paprika's wassen, in blokjes snijden en meebakken met de kip.
De ui klein snijden en erbij doen.
Siroop van de perzikken erbij evenals het blikje tomatenpuree en een scheutje ketjap.
De perzikken klein snijden en als laatste erdoor mengen en even warm laten worden.

Serveertip

Je kan de perzikken ook apart erbij serveren.
Lekker met gekookte rijst.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marc_nicole avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten