1. Home
  2. Recepten
  3. Stoofpot

Stoofpot

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-09-2003

Ingrediënten 4 personen


Rest rundvlees, 5 grote uien, 5 grote tomaten,2 tenen knoflook,1 prei,wat bruine suiker, stukje verse gember, snuf djinten, 1 laulierblad en wat bruine suiker.1 witte boterham en wat bindmiddel.


Verder heb je nodig


Stoofpot


Eerlijke stoofpot die ik op tafel zet met aardappelen, brood of rijst. Zonder veel poespas en het smaakt altijd heerlijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij het vlees in stukjes,snij de uien,tomaten en prei.

Bereidingswijze

Fruit de gesneden ui en voeg het vlees toe evt met wat jus van het vlees. Voeg de prei toe. pers de knoflook boven de pan, en doe er de suiker en laurier bij met wat peper en zout.Laat het geheel 30 min stoven.
Snij de witte boterham in blokjes doe het bij de stoofpot en maak het af met djinten en wat bindmiddel.

Serveertip

Serveer het met brood, aard of rijst.Geef er komkommer bij die aangemaakt is met zout peper azijn en gesnipperde rode peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van glopper


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van glopper
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top