1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Macaroni

Macaroni

Door: AnietjesSmulsite

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-09-2003

Ingrediënten 4 personen


1 pond Rundergehakt
3 Uien
1 Bakje Champignons
1 Rode en 1 Groene Paprika
1 ons Tauge
4 Tomaten
Zout-Peper-Paprikapoeder
1 Mespuntje Vetsin
? Theelepel Sambal/Naar eigen smaak Meer.
Ketjap Manis zoet
1 Brokje Trassie
1 Vleesbouillonblokje
Olijfolie


Verder heb je nodig


Grote Pan of Wok met Deksel
Spatel
Kookpan
snijdplank/ mes


Een Home-Made-Macaronie

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de Uien-Paprika's- Champignons-en de Tomaten en redelijke schijfjes en stukjes.
Zet een Pan heet water op voor het koken van de Macaronie/na gebruiksaanwijzing

Bereidingswijze

Verhit de pan goed heet en doe er een paar scheutjes olie in, tot het goed heet is en dan het gehakt erin, bak het snel bruin en Rul met een grote vork ofzo.
Dan de uien erbij en meebakken ? 1 min op hoog vuur.
als deze goed glazig zijn doe je de champignons en de tomaten erbij.
Na ? 5 min, gas laag zetten.
Doe er nu alle kruiden in en laat dit even goed meebakken zodat alle aroma's vrijkomen(heel Belangerijk).
Dat blijft ? 10 sudderen, in een dichte pan( wel af en toe even roeren).
Nu het Bouillonblokje erbij kruimelen.
Ondertussen heb je de Macaronie gekookt en is die klaar voor gebruik.
Doe de Macaronie nu op de saus en schep het allemaal goed door elkaar.en als je dat gedaan hebt doe je de gewassen en uitgelekte Tauge bij en roert deze er voorzichtig doorheen.
Laat dit alles nog even in de gesloten pan staan zodat de Tauge iets zachter wordt.

Serveertip

Geef bij deze Macaronie( Hoeft niet echt iets bij alleen tafelzuur/augurken en dergelijke, want het is een volledige Maaltijd./ maar als je wilt smaakt Satesaus er ook heerlijk bij.....
En Kroepoek



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van AnietjesSmulsite
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top