Gevulde inktvis met oesterzwammen, ui en pesto

  • Internationaal,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-09-2003

Voor 4 pers.; 10 minuten gaar op de barbecue.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kleine rode paprika
250 g oesterzwammen
1 klein bakje champignons
2 kleine rode uien
3 teentjes fijngehakte knoflook
olijfolie
4 el pesto
peper en zout
8 a 12 schoongemaakte pijlinktvisjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de paprika, de oesterzwammen, de champignons en de uien in kleine blokjes. Bak ze samen met de fijngehakte knoflook glazig in wat olijfolie. Snijd de tentakeltjes van de pijlinktvis in kleine stukjes en bak ze mee. Roer tenslotte de pesto onder de bereiding en kruid met peper en zout. Laat even afkoelen. Controleer of de inktvis goed werd schoongemaakt en of er geen delen van het skelet of de ingewanden meer inzitten. Vul de inktvis met de vulling en prik de opening bovenaan dicht met cocktailprikkers. Geef het vlees een paar lichte insnijdingen en bak de inktvisjes in ongeveer 10 minuten gaar op de barbecue.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten