Pasta met zalm en broccoli

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-2003

Voor dit recept kunt u pasta naar keuze gebruiken: ook pasta die met spinazie of tomaten gekleurd is. ter variatie kunt u de zalm vervangen door tonijn uit blik, gerookte oesters of mosselen

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 eetlepels olijfolie

1 teenknoflook, geperst

6 lente-uitjes, fijngesneden

1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd, kleingesneden

250 gr broccoliroosjes

200 gr zalm uit blik

3 dl zure room

375 gr pastaspiraaltjes

zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verhit de olijfolie in een grote pan met dikke bodem. Bak hierin de knoflook, lente-uitjes, paprika en broccoli 3-4 minuten.
Voeg de zalm toe. Schep de zure room erdoor. Houd de saus warm.

Bereidingswijze

breng intussen licht gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet hem ad en doe hem terug in de pan.


Schep de saus door de pasta.

Serveertip

Serveer de pasta in een voorverwarmde schaal.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Leny28 avatar
Leny28 23-11-2012

Pasta met zalm.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten