1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Broccoli
  5. Broccoli pasta
  6. Pasta met zalm en broccoli

Pasta met zalm en broccoli

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-2003

Ingrediënten 6 personen


2 eetlepels olijfolie
1 teenknoflook, geperst
6 lente-uitjes, fijngesneden
1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd, kleingesneden
250 gr broccoliroosjes
200 gr zalm uit blik
3 dl zure room
375 gr pastaspiraaltjes
zout



Voor dit recept kunt u pasta naar keuze gebruiken: ook pasta die met spinazie of tomaten gekleurd is. ter variatie kunt u de zalm vervangen door tonijn uit blik, gerookte oesters of mosselen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de olijfolie in een grote pan met dikke bodem. Bak hierin de knoflook, lente-uitjes, paprika en broccoli 3-4 minuten.Voeg de zalm toe. Schep de zure room erdoor. Houd de saus warm.

Bereidingswijze

Breng intussen licht gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet hem ad en doe hem terug in de pan.
Schep de saus door de pasta.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Serveer de pasta in een voorverwarmde schaal.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top