Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Consomme Celestine

Consomme Celestine

Door: brando70

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2003

Ingrediënten 4 personen


1 liter vleesbouillon * 2 eieren * 10 gram boter * 2 eetlepel kleingesneden peterselie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren los, maar niet schuimig, en roer de peterselie erdoor. Bak hiervan een dunne omelet. Snijd de omelet in smalle reepjes en voeg deze toe aan de hete bouillon.

Serveertip

Bron; "Alles over koken".



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top