Hazelnoten chocopasta

  • Nederlands,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-09-2003


Wat doe je als je omkomt in de hazelnoten? Tip van onze boerin.

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 2 potjes:

200 g verse hazelnoten (schoongewicht ? gepeld)

200 g chocolade, puur of bitter

100 g roomboter

1 blik gecondenseerde melk
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer of blender, garde of handmixer, 2 jampotjes a 400 g inhoud.

Bereidingswijze

Gepelde hazelnoten met een staafmixer of in blender zo fijn mogelijk malen.
Chocolade ik kleine stukjes breken en au-bain-marie laten smelten, romboter toevoegen en onder roeren zacht laten worden.

Van vuur af gecondenseerde melk en fijngemalen hazelnoten flink doorheen roeren met garde of handmixer. Pasta in potjes overdoen.

Laatste reacties

melyhe24 avatar
melyhe24 20-09-2010

hoe lang kan je dat goed houden als je het zelf maakt de hazelnootpasta en moet het niet eerst gekookt of gestoomt worden grt leny

niknakje avatar
niknakje 06-10-2006

eindelijk een goed recept om hazelnootchocopasta te maken

annabee avatar
annabee 03-10-2003

Uitgeprint!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten