1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pastasalade
  5. Pastasalade met salami en knakworst

Pastasalade met salami en knakworst

Door: tazmania_a

  • Nederlands, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-2003

Ingrediënten 4 personen


2 eetl.azijn,3 bosuitjes,4 knakworsten,5 eetl.olijfolie,1 groene paprika,1 rode paprika,200 g pasta,snufje versgemalen peper,1.5 theel.peppersauce(hot),4 takjes peterselie,100 g salami,2 eetl.tomatenketchup,3 worteltjes,snufje zout



Pastasalade met salami en knakworst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de bosui, paprika en worteltjes schoon en snijd deze klein. Snijd de salami in blokjes en de knakworst in plakjes. Hak de peterselie fijn. Roer in een schaal de azijn, olie, tomatenketchup en hot peppersauce tot een dressing. Giet de pasta af. Schep de nog warme pasta met de bosui, paprika, wortel, salami, knakworstjes, mais en peterselie door de dressing. Breng de salade op smaak met zout en peper. Laat de salade afkoelen en nog minstens 1 uur afgedekt in de koelkast staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen

Serveertip

Lekker bij de barbecue.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top