Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. vissoep

vissoep

Door: betty_d

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-2003

Ingrediënten 4 personen


2 pakken vissoep (Iglo)
1 glas cognac
2 dl. slagroom
1/2 blikje tomatenpuree (Spar)
200 g. Noorse garnalen
1 zakje roerbakgroenten (vers)
1 teentje knoflook
2 sjalotjes
2 tomaten
olijfolie (Bertolli)
peper en zout



Lekkere en snelle vissoep

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de sjalotjes en knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Bak in een beetje olijfolie de sjalotjes, knoflook, roerbakgroenten, tomatenpuree, tomaat en de garnalen even licht aan. Blus dit af met de cognac. Voeg nu de room en de 2 pakken soep erbij en breng het geheel aan de kook. Voeg naar smaak eventueel vers gemalen peper en zout toe. Direct serveren.
Bereidingstijd: 10 min
Per portie: Energie 950 kj./ 228 kcal Eiwit 13 g. Vet 12 g. Koolhydraten 12 g

Serveertip

Succestip:Als extra garnituur kunt u natuurlijk diverse andere vissoorten toevoegen. Een klein scheutje Pernod of Ricard geeft een heerlijke finishing touch.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top