GOED GEVULDE TORTILLA

  • Spaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-09-2003

    ELKE PUNT EEN ANDERE SMAAK.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen






Bereidingswijze




Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Een goede koekenpan op het vuur zetten met veel olijfolie erin, de aardappelbolkjes hierin bakken ( soort frituren ) dedurende 10 minuten totdat ze gaar zijn. Ondertussen de eieren loskloppen met een beetje melk en zout erdoor. Als de aardappelblokjes gaar zijn de olie afgieten en het eimengsel toevoegen en een beetje roeren. Daarna stoppen met roeren zodat de eieren kunne stollen. Nu kunnen er vier variaties gemaakt worden. Leg op een kwart van de tortilla de serranoham, een ander kwart de chorizo, weer een ander kwart de asperges en het laatste kwart de verse tijm, oregano en dragon. Doe dit als het eimengsel een beetje gestold is. Het is klaar wanneer het eimengsel gestold is. Tussendoor nog even omdraaien met behulp van een bord.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten