1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Carpaccio van verse zalm

Carpaccio van verse zalm

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-09-2003

Ingrediënten 4 personen


Verdeel 300-400 gram verse, dungesneden verse zalm over 4 borden. Maak een dressing van 3 eetlepels citroensap en 3 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Schenk de dressing over de zalm en strooi er 2 eetlepels kappertjes over.



De verse zalm gaart als het ware in de dressing van citroensap en olijfolie.

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top