Wild mushroom risotto
- Engels, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 14-09-2003
with parmesan crunch
Ingrediënten 4 personen
3 el olijfolie, prei, 450 g rijst, 250 ml witte wijn, 800 ml groentebouillon, ? kop citroen/tijmblad, 200 g wilde paddestoelen (mix), 100 g gerapste parmezaanse kaasBenodigdheden
Mes, pan, bakpapierVoorbereiding
Snijd de prei zeer fijn.
Spreid de parmezaanse kaas uit op een vel bakpapier en bak 5 min. op 170?C
Bereidingswijze
Fruit de prei en bak de paddestoelen lichtbruin. Zet de helft apart.
Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee. Voeg de citroentijm en wijn toe en laat het vocht tot de helft inkoken.
Voeg geleidelijk, al roerend, de bouillon toe en kook de rijst al dente.
Roer de rest van de paddestoelen erdoor en de helft van de parmesan crunch.
Serveertip
Serveer de risotto met de rest van de parmesan crunch.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties