Wild mushroom risotto

  • Engels, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2003

with parmesan crunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 el olijfolie, prei, 450 g rijst, 250 ml witte wijn, 800 ml groentebouillon, ? kop citroen/tijmblad, 200 g wilde paddestoelen (mix), 100 g gerapste parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, pan, bakpapier

Voorbereiding

Snijd de prei zeer fijn.
Spreid de parmezaanse kaas uit op een vel bakpapier en bak 5 min. op 170?C

Bereidingswijze

Fruit de prei en bak de paddestoelen lichtbruin. Zet de helft apart.
Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee. Voeg de citroentijm en wijn toe en laat het vocht tot de helft inkoken.
Voeg geleidelijk, al roerend, de bouillon toe en kook de rijst al dente.
Roer de rest van de paddestoelen erdoor en de helft van de parmesan crunch.

Serveertip

Serveer de risotto met de rest van de parmesan crunch.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten