Tagliatelle met zeewolf

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
4 zeewolffilets van 200 gr - 1 kg tagliatelle verde - 25 gr gemalen kaas - 1 preiwit - 1 takje witte selderij - 3 sjalotten 1 teen knoflook - 1 takje peterselie - 6 blaadjes basilicum -10 pijpjes bieslook - 1 dl room - 200 gr boter - 1 dl olijfolie - peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Oven op 200 graden voorverwarmen.

De tagliatelle al dente koken, laten uitlekken,maar het kookvocht bewaren. Tagliatelle in een grote vuurvaste ovenschotel leggen.

Bereidingswijze

De groenten fijnsnijden, de tuinkruiden en het knoflook fijnsnipperen en alles mengen. Dit mengsel in een grote pan in olijfolie fruiten, kruiden met peper en zout, overgieten met het tagliatelle-kookvocht tot de groenten net onder staan, aan de kook brengen en verder laten garen zonder deksel.

Wanneer de groenten bijna gaar zijn de zeewolffilets erop leggen en onder deksel op zacht vuur ongeveer 4 minuten verder garen.

De zeewolffilets er uithalen en op de tagliatelle schikken. De room en de boter aan de groenten toevoegen. Ongeveer 5 minutenal roerend laten inkoken.

Serveertip

De groentesaus over de tagliatelle gieten, kaas erover strooien en in de oven gratineren ongeveer 15 minuten gratineren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten