1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aardappelpuree met zoete aardappel

Aardappelpuree met zoete aardappel

Door: linde

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-09-2003

Ingrediënten 4 personen


4 zoete aardappels, 1 kilo kruimige aardappels, 1 dl halfvolle melk, 1 ei, zout, peper, halve theelepel nootmuskaat en een klontje boter


Verder heb je nodig


Pureestamper

Aardappelpuree met zoete aardappel
Aardappelpuree met zoete aardappel

Lekkere combi.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels schillen

Bereidingswijze

Kook de gewone aardappels 5 minuten, doe de zoete aardappels erbij en kook nog 12 minuten. Giet af, voeg de overige ingredienten toe en stamp tot een luchtige puree.

Serveertip

Lekker bij Turkse worstjes of bij vis (dan lekkerder zonder nootmuskaat).



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top