Aardappelpuree met zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2003

Lekkere combi.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 zoete aardappels, 1 kilo kruimige aardappels, 1 dl halfvolle melk, 1 ei, zout, peper, halve theelepel nootmuskaat en een klontje boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pureestamper

Voorbereiding

Aardappels schillen

Bereidingswijze

Kook de gewone aardappels 5 minuten, doe de zoete aardappels erbij en kook nog 12 minuten. Giet af, voeg de overige ingredienten toe en stamp tot een luchtige puree.

Serveertip

Lekker bij Turkse worstjes of bij vis (dan lekkerder zonder nootmuskaat).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten