TILAPIA MET GROENE CURRYSAUS

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300g basmatirijst, 2 courgettes, 1 rode ui, 450g tilapiafilet, 5 el boter of margarine, 2 el Thai Kitchen Green Curry Pasta, 200 ml creme fraiche
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.


Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen.


Tilapia bestrooien met zout en peper.

Bereidingswijze

In grote koekenpan 3 el boter verhitten.


Tilapiafilet in ca 6 min. gaarbakken, halverwege keren.


Currypasta losroeren met creme fraiche en samen in een steelpan verwarmen.


Op smaak brengen met zout.


Rijst afgieten.


In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette 4 min. bakken. Rijst erdoor scheppen.

Serveertip

Rijst erdoor scheppen en serveren met tilapia en currysaus.

Laatste reacties

woutvandam avatar
woutvandam 20-09-2003

Voor een AH recept, is het wel lekker.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten